Het is nu 30 september 2023 - 00:31

Lidgeld voor bestaande leden

LIDGELD WERKINGSJAAR 2024 WORDT WELDRA BEKEND GEMAAKT

 

* alle lidgelden voor bestaande leden dient betaald te worden op de clubrekening voor 31 december 2022.

* Strookjes medische keuring dienen in het bezit te zijn van de clubsecretaris voor 31 maart 2023 (bij voorkeur per mail in Pdf formaat).

* Ledenkorting geldt enkel voor leden van hetzelfde gezin, gedomicilieerd op hetzelfde adres. Leden dewelke een opleiding volgen, dienen duikend lid te zijn omwille van de opleidingslessen in het zwembad.

* 2de clubleden zijn in een andere NELOS-club volwaardig lid.

* NELOS-leden hebben geen toegang tot de zwembadtrainingen.

* Zwemmende leden zijn leden die enkel zwemmen, nemen geen deel aan trainingen, gebruiken geen lood en/of persluchtflessen en doen geen apneus.

* Niet-actieve leden zijn wél verzekerd via NELOS bij clubactiviteiten, maar nemen niet deel aan zwembadtrainingen en duiken niet. Zij ontvangen het tweemaandelijks tijdschrift Hippocampus.

* Steunende leden zijn niet verzekerd via NELOS, nemen geen deel aan clubactiviteiten, zwembadtrainingen en mogen ook niet duiken.

 * Bij betaling verklaart u zich akkoord met het intern reglement.

 

- vanaf 01/01/2023 kan u een attest opvragen voor het ziekenfonds voor een tegemoetkoming van het lidgeld. U stuurt hiervoor een e-mail naar de voorzitter om dit attest aan te vragen. Vermeld in uw mail uw naam én uw ziekenfonds.

 

Rekeningnummer

Duikclub Triton Kapellen vzw

Van Haeftenlaan 3, B-2950 Kapellen

BE94 7331 2318 8414

laatste update: 16/10/2022